Stage Category Management maart 2021
L Oreal
Hoofddorp Netherlands

Job Details

Updated on 2021-03-02 14:30:55

Stage Category Management

Meewerkstage per maart 2021 beschikbaar.  

Profiel

Ben jij een enthousiaste WO Bachelor- of Masterstudent die affiniteit heeft met excel en cijfers, marketing, creatief is en een sterk analytisch vermogen heeft? Dan kan jij bij ons het verschil maken. Wij zijn op zoek naar een ondernemende stagiair met relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten en een full-time beschikbaarheid voor 6 maanden.  

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.

Als deel van het Category Management team op de Consumer Products Division van L’Oreal Nederland optimaliseer je de categorieën waarbinnen onze merken vallen. Je bent een spil tussen Marketing, Sales en Retail. Jouw taken zijn onder andere:

  • Het bouwen aan een meerjarige strategie (zowel voor intern als extern), die zorgt voor de optimale categorie ontwikkeling, aan de hand van analyses, trends en consumentenonderzoek;
  • Het monitoren van ontwikkelingen van de markt (wat zijn de nieuwe trends, hoe onderscheiden/presenteren de verschillende retailers zich, hoe ontwikkelen de categorieën, etc.);
  • Het analyseren van promotionele activiteiten van L’Oréal en onze concurrenten;
  • Het optimaliseren van het schap door middel van schapeducatie en –indeling.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Meer informatie over L’Oréal Nederland? Bezoek onze pagina en check gelijk de andere vacatures!

https://careers.loreal.com/global/en/netherlands

         



Stage Category Management maart 2021
L Oreal
Hoofddorp Netherlands