Stage PR and Communication - januari / februari 2021
L Oreal
Hoofddorp Netherlands

Job Details

Updated on 2021-04-12 10:27:32

Stage PR & Communication

Meewerkstage januari/februari 2021 beschikbaar.

Profiel

Ben jij een enthousiaste (HBO)/WO Bachelor- of Masterstudent die affiniteit heeft met PR, ondernemend is en een sterk analytisch vermogen heeft, dan kun jij bij ons het verschil maken. Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair met communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Heb jij al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten en ben je full-time beschikbaar voor 6 maanden? Lees dan gauw verder!

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Marketing, Sales, Trade Marketing en Digital.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het PR team op jouw afdeling. Je zal de PR manager ondersteunen, maar ook eigen verantwoordelijkheid krijgen over een eigen project. Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de perszending van de lancering van al onze nieuwe producten. Elke nieuwe productlancering wordt op een innovatieve wijze aan de pers gepresenteerd. Jij werkt hier proactief en creatief aan mee. Jouw taken zijn onder andere:

-Organiseren media events;

-Opstellen van persberichten;

-Initiëren influencer activities;

-Creatieve pers/influencer zendingen opzetten;

-Rapportage media resultaten. 

Je bent werkzaam op de Professionele Producten Divisie, Luxe Producten Divisie of in het Corporate Communications team.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Meer informatie over L’Oréal Nederland? Bezoek onze pagina en check gelijk de andere vacatures!

https://careers.loreal.com/global/en/netherlands

         


Stage PR and Communication - januari / februari 2021
L Oreal
Hoofddorp Netherlands